2006/07

22.06.2007

Pokračujeme v seriáli našich pôsobení v krajskej súťaži... Súťažný ročník 2006/2007 bol náš štvrtý v poradí. Obsadili sme konečné 5.miesto. Zaujímavosťou v ročníku bolo, že po domácej kontumačnej prehre v prvom jarnom kole, sme prišli o vyše 40 zápasovú neporaziteľnosť na domácom ihrisku. V príspevku sú naše zápasy po jednotlivých kolách, pod ktorými nájdete odkazy na články, kde boli zhodnotené trénermi či hráčmi.

V.liga Juhozápad - 2006/2007

1.kolo:

Krh. Podhradie - Ťahanovce 3:0 (1:0)

G: Harhovský, Dostál, Almáši (11 m), ŽK: Deméň, O. Vágner - Bereš, D: 150, R: Koščák;

"Dnes sme sa prakticky zišli po prvýkrát takpovediac všetci. Chýbal nám vykaričkovaný Piater a viazla nám predovšetkým súhra, nakoľko v príprave sme toho z dôvodu dovoleniek veľa natrénovať nemohli. Aj napriek tomu sme slabšieho súpera zdolali i keď sme miestami hrali v útlme. V ďalších stretnutiach by sa mala naša sila prejaviť," povedal tréner Krh. Podhradia Ladislav Deméň.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4484448/o-vyraznejsom-vitazstve-rozhodlo-kr-podhradie-v-zavere.html

2.kolo:

Veľ. Folkmár - Krh. Podhradie 4:0 (1:0)

G: Hudák 2, Jakubišin, Bordaš, ŽK: Grega, Biro - O. Vágner, D: 600, R: Dubovský;

Krh. Podhradie: Almáši Juríni, Kún, Erdöfalvi, Dostal, Deméň, O. Vágner, Lázár, Bulík, Piater, Harhovský, striedali Mázik, Štecák

"Prestali sme plniť naordinovanú taktiku trénera a hru sme otvorili. Ďalšie naše chyby preto domáci v závere trestali dvoma gólmi. V slušnom stretnutí sa celému mužstvu darilo menej. V strede zálohy nám citeľne chýbal dlhodobo zranený E. Vágner a nikto ho zatiaľ plnohodnotne nedokáže nahradiť," dodal na záver J. Piater.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4483322/futbalisti-krh-podhradia-prestali-plnit-pokyny-trenera.html

3.kolo:

Krh. Podhradie - Sp. Vlachy 3:1 (1:1)

G: Almáši (11 m), Jurínyi 2 - Labaš. ŽK: Deméň - Kolej. D: 200, R: Kocur.

"Dnes sme boli takmer kompletní a taktiež sa do hry zapojil Tomáš Domik, ktorý sa vrátil z dovolenky. Nakoľko sa hráčovi základného kádra Otovi Vágnerovi cestou pokazilo auto, nastúpil až do druhého polčasu, musel som urobiť korektúry v zostave. Do útoku som nasadil Juriniho, nakoľko je rýchly a dôrazný. Vyšlo to, dal dva pekné góly a bol jedným z najplatnejších hráčov v stretnutí," uzavrel L. Deméň.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4482853/podhradcania-nabrali-druhy-dych-az-po-prestavke.html

4.kolo:

Chrasť n/H. - Krh. Podhradie 1:1 (1:1)

G: J. Dirda st. - Harhovský, ŽK: J. Dirda ml. - Deméň, Lázár, Piater, R: Tóth, D:100

Krh. Podhradie: Almáši - Deméň, Kún, Harhovský, Erdöfalvi, Dostál, Bodnár, Lázár, O. Vágner, Piater, Jurini, striedali Mázik, Klinko, Bulík

"Začali sme hrať na troch útočníkov, nakoľko domáci už toho veľa nedokázali vymyslieť. Smola nás však sprevádzala a šťastena nám ukázala chrbát. Niekoľkokrát pomerne hladko sa naši hráči Jurini, Klinko, Harhovský, O. Vágner či Erdöfalvi dostávali a vnikali do pokutového územia. Gólman domácich bol už neraz prekonaný a iba zásluhou obrancov lopta neskončila v sieti, ktorí ju dokázali ešte z bránkovej čiary odvrátiť. Súper patril do kategórie poraziteľných i v domácom prostredí a môžem povedať, že sme prakticky nezískali bod, ale dva stratili", povedal tréner L. Deméň.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4481918/krasnohorske-podhradie-darovalo-chrasti-n-h-bod.html

5.kolo:

Krh. Podhradie - Nálepkovo 4:0 (1:0)

G: Klinko, Harhovský, Jurínyi, Mázik, ŽK: Etöfalvi, Dostál, Vágner, Bodnár - Geletka, Varga, R: Onofrej, D: 200

"Nakoľko máme dostatok hráčov po prestávke som dal možnosť aj ďalším. Viac sme sa zamerali na ofenzívnu činnosť a o jednoznačnej prevahe hovorí aj výsledok. Mrzí ma zranenie gólmana hostí, ale zákrok Bodnára vyplynul zo zápalu boja," povedal Ladislav Deméň.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4481627/prvy-dotyk-s-loptou-zavrsil-jurini-golom.html

6.kolo:

Krásna - Krh. Podhradie 1:0 (1:0)

G: Beregsási, ŽK: Študenc, Beregsási, Pasternák - O. Vágner, Bulík, Lázár, Bodnár 2, ČK: Bodnár (Krh. Podhradie), R: Dobrovský, D: 150

Krh. Podhradie: Almáši Bulík, Erdöfalvi, Dostál, Harhovský, O. Vágner, Kún, Bodnár, Lázár, Piater, Klinko, striedal Jurini, Mázik, Deméň

"Rozhodca za nášho tlaku hru prerušil, nakoľko sa na tribúne strhla bitka. Tá však nemala vplyv na dianie na trávniku. Takmer štvrťhodiny sa nehralo a rozhodca nastavil iba tri minúty. Za reklamovanie si Bodnár vyslúžil nakoniec druhú žltú kartu a následne naše mužstvo oslabil. S hrou som spokojný, ale stratili sme minimálne bod, dodal L. Deméň.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4480715/futbalisti-podhradia-posadili-krasnu-na-tron.html

7.kolo:

Krh. Podhradie - Koš. N. Ves 2:2 (1:1)

G: Mázik, Piater - Lumtzer 2 ŽK: Erdöfalvi, Dostál - Adamišin, Rapas, Lumtzer, Aleír, D: 250, R: Pongo;

J. Repík dodal, "prišiel som sem uhrať prívetivý výsledok. S remízou som vôbec nepočítal, no vyšlo to. Hral sa dobrý futbal a keby sme boli v plnej sile, ktovie, možno by bolo aj víťazstvo."

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4480176/trener-jiri-repik-s-remizou-nepocital.html

Hoci v zápase dvakrát viedli, nakoniec sa museli uspokojiť s deľbou bodov, ba dokonca mohli aj prehrať. Výrazný podiel na výsledku mal aj útočník Jaroslav Piater. Nahrával na prvý gól Mázikovi, premenil penaltu. Šancu na konci polčasu zachránil brankár hostí len zázrakom.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4479868/piater-uspesne-zaskocil-za-almasiho.html

8.kolo:

Margecany - Krh. Podhradie 5:0 (1:0)

G: Sokolský 2, Serbin, Mondry, Petrík, ŽK: Mondry - Deméň, Jurini, Harhovský, R: Lešková, D: 120

Krh. Podhradie: Almáši - Jurini, Kún, Erdöfalvi, Dostál, Harhovský, Lázár, Deméň, Bodnár, Piater, Klinko, striedali Bulík, Mázik, O. Vágner

Ladislav Deméň, tréner Krh. Podhradia: "Doplatili sme na nedisciplinovanosť, keď pred záverom prvého polčasu už hráči prestali plniť predzápasové pokyny. Po druhom góle sme otvorili hru, ale šance ostali nevyužité. V závere už moji zverenci odišli aj kondične, a tak si domáci v nastavenom čase skóre ešte vylepšili."

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4479075/krasnohorske-podhradie-inkasovalo-v-nastavenom-case.html

9.kolo:

Krh. Podhradie - Jaklovce 5:1 (1:1)

G: Almáši 2 (oba z 11 m), Piater 2, Tóth - R. Adamišin, ŽK: Kún, Klinko, Dostál, Lázár, Vagner - R. Adamišin, Kandra 2, ČK: Kandra (Jaklovce), R: Bindas, D: 200

Krh. Podhradie: Almáši - Bulík, Erdöfalvi, Dostál, Bodnár, Vágner, Kún, Mázik, Lázár, Piater, Klinko, striedali Tóth, Lapoš, Hatvanský

"V dnešnom stretnutí som dal šancu aj mladým dorastencom, ktorí momentálne nie sú herne o nič horší ako ich starší spoluhráči, ktorých máme na hosťovaní. Nemajú síce skúsenosti, ale idú agresívnejšie do súbojov a hrajú obetavo. Futbal majú radi a chcú ho hrať. Niektorí starší sa snažia už iba dirigovať hru a po niekoľkých sezónach už pomaly strácajú motiváciu", dodal na záver L. Deméň.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4478249/v-liga-almasi-premenil-dve-penalty-hostia-dohravali-o-desiatich.html

10.kolo:

Krásnohorské Podhradie sa už v najnižšej regionálnej súťaži udomácnilo a nový ročník 2006/2007 je už ich štvrtou sezónou. Mužstvo Plešivca po štvorročnom úsilí postúpilo na regionálne trávniky v súťažnom ročníku 2004/2005 a hneď vypadlo. Po ročnej odmlke si opäť vybojovali piatoligovú príslušnosť a dnes popoludní ich čaká okresné derby pod hradom Krásna Hôrka.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4477865/podhradcania-sa-supera-neobavaju-ale-ani-ho-nepodcenuju.html

Krh. Podhradie - Plešivec 4:0, (2:0),

G: Klinko 3, Bodnár, ŽK - bez kariet. D: 400, R: A. Koščo.

"Na derby to bol slušný zápas bez napomínaní a hráči sa sústredili predovšetkým na hru. Hostia hrali s rešpektom nakoľko sme doma aj pred týždňom vysoko zvíťazili. Momentálne však nehráme v takej pohode ako vlani, citeľne nám chýba Rencsok a útočníci podávajú menej kvalitné výkony," dodal na záver L. Deméň.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4477744/v-derby-priemernej-urovne-ostali-body-doma.html

11.kolo:

Harichovce - Krh. Podhradie 1:0 (1:0)

G: Pukluš, ŽK: Kupčík, Karchňýk - Harhovský, Lazúr, ČK: Dostal, D: 95, R: Feckanin

12.kolo:

Krh. Podhradie - Prakovce 1:1 (1:1)

G: Almaši (11 m) - Leško, ŽK: Harhovský, Kún, Vagner - Sila. D: 150, R: Voroňáková

"Oslabený káder o kľúčových hráčov zo základu Bodnára a Dostála som musel nahradiť opäť dorastencami bez väčších skúseností. Šancí sme mali hlavne v druhom polčase niekoľko, ale šťastie hosťom žičilo i vďaka našej neschopnosti pri zakončení finálnych prihrávok. Neraz ich podržal i dobre chytajúci brankár," uviedol nespokojný tréner L. Deméň.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4476193/brankar-almasi-zabezpecil-pre-podhradie-remizu.html

13.kolo:

Helcmanovce - Krh. Podhradie 0:0

ŽK: J. Maliňák, R. Maliňák - Deméň, ČK: O. Vágner (Krh. Podhradie), D: 100, R: Koščák;

Krh. Podhradie: Almáši - Bulík, Kún, Erdöfalvi, Lapoš, Deméň, O. Vágner, Piater, Klinko, Tóth, striedal Kováč

"Celé mužstvo si zaslúži pochvalu a i napriek oslabeniu hralo zodpovedne. Musím vyzdvihnúť predovšetkým výborný výkon gólmana Almášiho, stopéra Kúna a Tótha, ktorí boli jednoznačne najlepšími hráčmi na ihrisku. Nebyť zbytočného vylúčenia Vágnera v plnej sile sme mohli k cennému bodu pridať i dva ďalšie", povedal tréner L. Deméň.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4475342/iv-a-v-liga-o-prehre-roznavy-sa-rozhodlo-uz-do-polcasu-plesivcania-podlahli-najtesnejsim-rozdielom.html

Najlepší strelci v jesennej časti:

8 gólov: Palkovič (Koš. N. Ves), 7 gólov: Kašický (Nálepkovo), Sokolský (Margecany), 6 gólov: Beregsási, Ridarčík (obaja Krásna), Staroň (Nálepkovo), Bordáš (V. Folkmar),5 gólov: Ľ. Hrušovský (Harichovce), Sopkovič (Chrasť), Diro (V. Folkmar), Posilný (Krásna), Bilak (Sp. Vlachy), Farkaš (Koš. N. Ves), Grega (Ťahanovce), Kaľavský (Margecany), ALMÁŠI (Krh. Podhradie).

Priebežná tabuľka po jesennej časti:

1. Nálepkovo 13 8 2 3 37:18 26

2. Krásna 13 8 2 3 25:12 26

3. Margecany 13 7 4 2 29:12 25

4. V. Folkmar 13 6 3 4 24:12 21

5. Koš. N. Ves 13 5 6 2 24:16 21

6. Kr. Podhradie 13 5 4 4 23:17 19

7. Sp. Vlachy 13 6 1 6 25:24 19

8. Harichovce 13 5 3 5 21:21 18

9. Helcmanovce 13 4 5 4 16:18 17

10. Prakovce 13 4 2 7 15:25 14

11. Jaklovce 13 4 2 7 15:29 14

12. Plešivec 13 3 4 6 10:31 13

13. Chrasť 13 3 3 7 15:21 12

14. Ťahanovce 13 1 3 9 8:31 6

ŠTK po skončení súťaže odráta Harichovciam 3 body

Predohrávka:

14.kolo:

Ťahanovce - Krh. Podhradie 1:4 (0:3)

G: Delibašič - Harhovský 2, Tóth, Klinko, ŽK: Korečko, Weisz, Pacola Deméň, R: Perát, D: 30

Krh. Podhradie: Almáši - Bulík, Kún, Erdöfalvi, Dostál, Piater, Lázár, Deméň, Mázik, Tóth, Harhovský, striedali Klinko, Slávik, Lapoš

"Začali sme ležérne a domácich sme jednoducho podcenili. Ešte šťastie, že výpadok trval iba krátky čas a opäť sme zabrali na plné obrátky. Domáci sa iba sporadicky dostávali pred našu šestnástku, ale do streleckej príležitosti sme ich vôbec nepúšťali. Dal som možnosť aj ďalšiemu dorastencovi Slávikovi, aby mohol postupne naberať i herné skúsenosti .Odkedy trénujem v Podhradí najviac sa nám darí v záverečných jesenných kolách, povedal L. Deméň. Bodku za stretnutím dal Klinko, ktorý po strele Erdöfalviho vyrazenú loptu dopravil do siete.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4474596/krasnohorske-podhradie-sa-z-tahanoviec-vratilo-ako-vitaz.html

Rozhovor, štatistiky, zaujímavosti...

Hodnotenie jesenného účinkovania futbalistov Krh. Podhradia v V. lige, ako videl uplynulú jeseň i ako prebieha príprava mužstva na odvetnú časť sme sa porozprávali s trénerom Ladislavom Deméňom...

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4466474/ladislav-demen-uvazoval-o-ukonceni-trenerskej-cinnosti.html

Zimná príprava

Szabó a Almáši si vymenili mužstvá

Rožňava - Druhý víkendový deň odohrali futbalisti Rožňavy prípravné stretnutie proti piatoligistom z Krásnohorského Podhradia. Stretnutie sa začalo s dvadsaťminútovým oneskorením a rožňavskí futbalisti nastúpili iba o desiatich. Niektorí kľúčoví hráči dali prednosť iným aktivitám a neskôr "dobehol" iba Zatroch z roboty. Góly padali v prvom polčase a štvrtoligisti korigovali stav v závere. Kým v sobotu odchytali v drese Rožňavy Szabó i Almáši po jednom polčase, v nedeľu nastúpili proti sebe, nie však za mužstvá, v ktorých majú stabilné posty. "Proti okyptenej zostave Rožňavy to bol z našej strany solídny výkon a káder postupne naberá formu. Mužstvo ostane pravdepodobne bezo zmien a doposiaľ je oficiálne potvrdený odchod Mareka Deméňa do Rudnej. Dnes nám chýbali maródi Lázár a Piater, ako aj Oto Vágner," uviedol po stretnutí tréner Krh. Podhradia Ladislav Deméň. Rožňava - Krh. Podhradie 1:2 (1:2), G: Domik - Harhovský, Klinko Rožňava: Almáši - Korfanta, Bulík, O. Dávid, P. Breuer, Zatroch, Drobňák, Sanisló, Milata, L. Dávid, Domik, Krh. Podhradie: Szabó - Jurini, Kún, Erdöfalvi, Dostál, Mázik, Bodnár, Lapoš, Bulik, Harhovský, Klinko


Jarná časť

15.kolo:

Krh. Podhradie - Veľký Folkmár 1:2 nedohrané (1:1)

Góly: Klinko - Hamrák, Tóth. ŽK: Lazár, Erdöfalvi, Mázik - Varga, Rindoš. Pred 200 divákmi rozhodovali Juhás.

Hlavu v smútku má Krh. Podhradie, kde kvôli inzultácii asistenta rozhodcu, musel arbiter ukončiť zápas predčasne. Gemerčanom takto hrozí kontumačná prehra.

"Remíza by bola pre nás ideálna, ale tri body sú tri body. Som rád. Máme plus tri body a vrátili sme sa do hry," tešil sa R. Ďorď a s úsmevom dodal, "hráči podali veľmi dobrý výkon a zaslúžia si nejakú odmenu. Ešte neviem akú, ale asi tekutú."

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4461032/velky-folkmar-ziskal-lacne-body.html

"I keď hlavným vinníkom je náš hráč, ktorý si neudržal nervy a zmaril našu trojmesačnú poctivú zimnú prípravu, stretnutie do značnej mieri ovplyvnil hlavne svojou neskúsenosťou hlavný arbiter. Trest pre nás bude určite krutý a dohru bude za zeleným stolom," uviedol domáci tréner Ladislav Deméň.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4461030/tak-teda-nie-asistent-rozhodcu-dostal-facku.html

V drese piatoligového Krh. Podhradia mal v prvom jarnom kole premiéru gólman Alexander Szabó, ktorý prišiel výmenou za Maroša Almášiho, z Rožňavy. S mužstvom absolvoval už väčšiu časť zimnej prípravy. Kvôli inzultácii rozhodcu sa jeho premiérový zápas skončil predčasne.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4460699/premieru-som-si-predstavoval-inak-tvrdi-golman-szabo.html


16.kolo:

Spišské Vlachy - Krh. Podhradie 1:0 (0:0)

G: Labaš, ŽK: Novák - Piater, Harhovský, R: Pyda D:250

Sp. Vlachy: Ferenčuha Novák, Legát, Tomajko, Šefčík Žiga, Gardošík, Repaský (70. Biroščák), Bilák Čarnoky (90. Ivan), Labanc.

Krh. Podhradie: Szabó - Jurini, Kún, Harhovský, Dostál, Kováč, Mázik, Bulík, Mišura, Piater, Tóth, striedali Filčák, Lapoš

Keď sa už zdalo, že zápas skončí bezgólovou remízou, v záverečných sekundách hry z bezprostrednej blízkosti poslal loptu nekompromisne pod brvno navrátilec z Rudnian, vlašský odchovanec Rastislav Labanc.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4460228/dobry-tyzden-v-rudnanoch-nestastna-prehra-harichovcanov.html

"Už sa zdalo, že bezgólovú remízu udržíme, ale prišla osudnú minúta nastaveného času. Po centri jedného z domácich útočníkov lopta smerovala na zadnú tyč, ale nakoniec spadla presne na bránkovú čiaru odkiaľ ju domáci so šťastím dokopli za Szabóov chrbát. I keď sme pokyny trénera do bodky dodržali, smolný gól nás pripravil o možnosť bodovať," uviedol Š. Kún.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4460212/podhradcania-inkasovali-az-v-nastavenom-case.html


17.kolo:

Krh. Podhradie - Chrasť n/H 3:2 (1:2)

G: Harhovský, Dostál, Jurini - J. Dirda, P. Želonka, ŽK: Ševčík 2 (Chrasť), ČK: Ševčík (Chrasť). D: 150, R: Píro.

"Chceli sme a búšili do súpera. Myslím si, že žiadne mužstvo nemôže odolať celý polčas takému tlaku," uzavrel J. Piater.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4459343/podhradcanom-pomohla-huzevnatost.html


"Po prestávke som prestriedal, posilnil hlavne útok a hru sme viac otvorili. Nedostatky sa však prejavili v strede zálohy nakoľko nám chýbajú tvoriví hráči, ktorí by dokázali dať finálnu prihrávku. Stretnutie sme, ale so šťastím vyhrali a prakticky dnes skórovali iba obrancovia," dodal L. Deméň.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4459711/podhradcania-ratovali-vitazstvo-v-hodine-dvanastej.html


18.kolo:

Nálepkovo - Krh. Podhradie 3:1 (2:0)

G: Sovel 2, M. Hudaček - Harhovský, ŽK: bez, R: Koščák, D: 100

Krh. Podhradie: Szabó - Dostál, Kún, Jurini, Harhovský, Erdöfalvi, Bulík, O. Vágner, Lázár, Piater, Tóth, striedali Lapoš, Kováč

"Začali sme aktívnejšie a otvorili hru. Bohužiaľ, z našej aktivity sa podarilo iba korigovať výsledok i keď ďalší gól bol na dosah. Náš mladý Tóth po centri Piatera nedokázal loptu dopraviť do siete ani z bránkovej čiary. Je to mladý futbalista a chýba mu ešte skúsenosť," dodal L. Deméň.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4458607/podhradie-polozili-goly-do-satne.html


19.kolo:

Krh. Podhradie - Krásna 2:0 (0:0)

G: Piater (11 m), Harhovský, ŽK: Piater, Kún - Eštočin, R: Bašár, D:150

Krh. Podhradie: Szabó - Jurinyi, Dostál, Erdöfalvi, Harhovský, Bulík, Kún, O. Vágner, Lázár, Piater, Tóth, striedali Mišura, Mázik, Kováč

"Do polčasu i keď sme hrali dobre skórovať chlapci nedokázali. Do druhej časti sme nastupovali s odhodlaním zápas rozhodnúť vo svoj prospech, čo sa nakoniec i bojovnosťou podarilo. Netlačili sme sa veľmi dopredu a všetci hráči moje pokyny dodržali. Mužstvo sa postupne pozviechava a príležitosť dostávajú aj mladí hráči, nakoľko sú perspektívni a potrebujeme káder omladiť," uviedol tréner Krh. Podhradia Ladislav Deméň.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4458049/podhradie-postavila-na-nohy-penalta.html


20.kolo:

Košická Nová Ves - Krh. Podhradie 0:1 (0:0)

G: Mázik, ČK: Lázár, R: Lenková

Krh. Podhradie: Szabó - Jurini, Kún, Bulík, Dostál, Erdöfalvi, O. Vágner, Mázik, Lázár, Kováč, Harhovský, striedali Mišura, Tóth, Lapoš.

"I napriek oslabeniu sme sa ešte viac zomkli a bojovnosťou dosiahli gól, ktorý mal cenu troch bodov," dodal L. Deméň.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4457439/podhradcania-zvitazili-aj-o-desiatich.html


21.kolo:

Krh. Podhradie - Margecany 2:1 (1:0),

G: Mázik, Piater (11 m) - Jakubišin, ŽK: Mišura, Mázik - Jakubišin, D: 150, R: Farkaš.


22.kolo:

Jaklovce - Krh. Podhradie 3:1 (1:0)

G: Humeňanský, Adamišin, Schvartz (11 m) - Piater, D: 300, R: Kandrač, ŽK: M. Papcun, Jakubišin, Adamišin - Sabo, Vágner 2, ČK: Vágner (Krh. Podhradie);

Zápas sa hral za krásneho počasia na dobre pripravenom ihrisku. Hneď od úvodu začali domáci nebojácne, v 6. minúte Adamišin vystrelil na bránu a brankár hostí len s námahou jeho strelu vyrazil na roh. V 18. minúte znova Adamišin už obišiel aj brankára hostí, ale na bránkovej čiare bol dobre postavený obranca, od ktorého lopta smerovala do rohu.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4456261/chrastania-cakaju-na-verdikt-disciplinarky-folkmarcania-dychaju-na-chrbat-nalepkovu.html


23.kolo:

Po štvrtoligovom derby medzi Rožňavou a Štítnikom K.T. je na programe ďalšie okresné derby, tentoraz v piatej lige. Futbalisti Plešivca v ňom privítajú súpera z Krh. Podhradie. Tabuľkové postavenie jasne favorizuje mužstvo spod hradu Krásna Hôrka, ktorému určite bude chýbať O. Vágner. Na druhej strane zrejme nenastúpi Szöllös, ktorý nehral ani v predchádzajúcich zápasoch, zranenie trápi brankára Skokana.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4455835/v-derby-pojde-skor-o-prestiz.html


Plešivec - Krh. Podhradie 0:1 (0:0)

G: Erdöfalvi, ŽK: V. Gallo, A. Kovács - Bulík, Kún, Lázar, Lapoš, R: Haviarik,

Plešivec: Koncz - M. Gallo, Macho, A. Kovács, V. Kovács, Horváth, M. Kubík, V. Gallo, Szaniszló, Laven, Pulen, striedali Macko, Tomi,

Krh. Podhradie: Szabó - Jurini, Dostál, Erdöfalvi, Bulík, E. Vágner, Kún, Mázik, Piater, Tóth, striedali Mišura, Slávik, Lapoš


24.kolo:

Krh. Podhradie - Harichovce 2:1 (0:0)

G: Piater (11 m), Kún - P. Hudaček (11 m), ŽK: Dostál, O. Vágner - Š. Lipták, R: Tóth, D: 150

Krh. Podhradie: Szabó - Jurini, Dostál, Erdöfalvi, Bulík, O. Vágner, Kún, Mázik, E. Vágner, Piater, Tóth, striedali Mišura, Slávik, Lapoš

"V druhom polčase sme hru zlepšili a boli dôraznejší v zakončení. To nakoniec rozhodlo o zisku troch bodov. Zranil sa nám Piater, ktorému jeden z útočníkov spôsobil tržnú ranu pod okom, keď ho v páde zasiahol kopačkou a preto musel striedať. Verím, že stred tabuľky ubránime i napriek tomu, že cestujeme do Prakoviec, ktorým ide o život," dodal tréner L. Deméň.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4454458/delbe-bodov-zabranil-kapitan-kun.html

25.kolo:

Prakovce - Krh. Podhradie 2:1 (2:0)

G: Filický, Opremčák - Piater (11 m), ŽK: 0 - Mišura, R: Kandráč, D. 100

Krh. Podhradie: Szabó - Jurini, Kún, Bulík, Dostál, Erdöfalvi, Lázár, E. Vágner, Mišura, Piater, Tóth, striedal Lapoš

Prakovčania bojujúci v zóne ohrozenia mali jedinečnú príležitosť získať tri potrebné body, a preto vyvinuli maximálny tlak na bránu súpera.

Čítajte viac: https://korzar.sme.sk/c/4453924/vikend-na-regionalnych-travnikoch.html

26.kolo:

Krh. Podhradie - Helcmanovce 1:2 (0:1)

G: Erdöfalvi - Grega, Zmij (11 m), ŽK: bez, R: Torkoš, D: 150

Krh. Podhradie: Szabó - Jurinyi, Dostál, Erdöfalvi, Bulík, E. Vágner, Kún, Mázik, Lázár, Piater, Tóth, striedali Lapoš, Mišura, Slávik


Konečná tabuľka:

1. Nálepkovo 26 16 3 7 69:36 51

2. Veľký Folkmár 26 15 3 8 55:28 48

3. Krásna 26 15 3 8 55:30 48

4. Margecany 26 12 4 10 55:31 40

5. Krásnohorské Podhradie 26 12 4 10 42:36 40

6. Košická Nová Ves 26 10 8 8 43:32 38

7. Jaklovce 26 11 5 10 37:46 38

8. Harichovce 26 11 4 11 42:46 37

9. Prakovce 26 9 7 10 29:40 34

10. Spišské Vlachy 26 10 3 13 43:55 33

11. Helcmanovce 26 8 8 10 32:44 32

12. Chrasť nad Hornádom 26 8 6 12 38:47 30

13. Ťahanovce 26 6 5 15 29:58 23

14. Plešivec 26 5 5 16 20:60 20

ŠTK odráta FK Krh. Podhradie a FK Harichovce po 3 body.


Najlepší strelci:

17 gólov: Beregsási (Krásna), 16 gólov: Grega (Ťahanovce), 13 gólov: Staroň (Nálepkovo), M. Dirda (Chrasť), M. Tóth (V. Folkmar), 12 gólov: Adamišin (Jaklovce),Bilak (Sp. Vlachy), 10 gólov: Kašický (Nálepkovo), Lumtzer (Koš. N. Ves), 9 gólov: HARHOVSKÝ (Krh. Podhradie), Palkovič (Koš. N. Ves), J. Dirda (Chrasť), Kaľavský (Margecany), 8 gólov: Sokolský, Petrík (obaja Margecany), Karchňák (Harichovce), Jánoš (Nálepkovo), 7 gólov: PIATER (Krh. Podhradie), Švartz (Jaklovce), Balog (Koš. N. Ves).

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky